20 September 2012 ♥


Ehem Assalamualaikum ♥ 20 September ? Apa yg special sgt ngn tarikh tu ? HAHAHA . 20 September 1996, lahirlah seorang bayi yg omey omey :D :P hihi. *perasanmuch* So tahun 2012 genap 16 tahun bayi yg omey tuh hidup :D HAHAHA. Siapakah bayi tu ? Aku latewww :P *Dah kenapa poyo sangat post aku kali ni ?* Huehue. Takpela. Kali ni je nk jd poyo sikit :D Orang yang pertama wish ialah adk aku yg senget,Ecah.Sehari sebelum birthday aku dia dah wish --'. Second kembar lain makbapak aku, Pyka.3rd Ank EnRoslan. 4th Amierul Shaffiq ♥ 5th bff aku yg sengal,Syafiqah shazalli, ke-6 bff dari form 1, Hadirah.And yg tepat kul 12, bff aku yg masok air mmnjg, Haizah Hussin :D.Birthday tahun ni hmm, better dari tahun lepas laaa . Tahun ni mmg aku kene kaw kaw :'( Memula kene kt luar sekolah. Hmm malu :( HAHAHA. takpela. Setahun sekali. Lpastu kene kt rumah haiza. Mirul , fitrah , haiza , dira , leena & pikah langsung takde perasaan kesian kt aku T_T Tepung , telur & air smua dorang campur adukkan.Hm. Takpe. Ade ubi ade bas , ade hari aku BALAS -.- ! HAHA. Nasib baik la korang antar aku sampai PD . Huhh :D Tahun ni dpt free call , tp tak banyak guna pun . Call apit & haiza je lama. :D Hee , thanks tau korang yg wish aku kt FB , Twitter , Fon , Kantin sekolah :D hee. *malu* . Thankssssss beribu thankss kt Dirah sebab bagi bearbear , shai sebab bagi kad , Azrul &Yanie sbb bagi duit , Man yg bagi gulagula :D hee . Tp berjuta juta thanks kat budak budak kelas aku -.- Especially Mirul , fitrah , adha , anaf , adha , haizah , pikah , leena & dira. Korang mmg terbaik ♥ Thanks jugak kat akk aku , Ain sbb dia sorg je wish smpai 5 kali -.- paling banyak k . HAHAHAHAHAHHAHA. jap selit gambar
(sebelum kejadian)

(trajedi 20sept :D)

(Thanks a lot warga facebook)

(Taraaaaaa , saya busuk.Sila jauhi saya)

P/s : 20 September 2012 jugak genap 18 tahun wan(nenek) meninggal dunia. Al Fatihah :(

2 comments:

ainn honey said...

untung lah :( HAHAHA . Cantik sangat rupe kau tuu dek . hehe .. befdayy aku tkde ponn keenee macamtuu atau memang takdee pon org nak sambut / bagi hadiah / duit / gule² bagai tuu :'(

eiqa said...

Lg untung kau. Tak kenaaa tepung telur :( hmm . Kau dah tua kak :P Elelelele. Tahun dpn aku tepek telur kt kau k :D

Post a Comment