Theyy :)

Assalamualaikum & hye para bloggger :D 
Harini aku nk story mory pasal . . ade lahh , proceed bawah k :D


Taraa , ni semua akak aku . Nama dia Ain Fadzillah . Aku kenal ngn dia semnanye baru . Even baru kenal , ktorg jet jet cam dah kenal lama :D well , , :D Jgn jelly kayy . Hihi . . Dia baik plus sporting abes . Kkdg tuh ade la cite pasal si 'dia' kt kak ain . Dia nih awek abg kepada abg faez and abg kepada abg faez pulak abg angkat aku . Muahaha, pening ken ? Hahaha padan muka :D Akak , aku sayang kau mcm akak aku sendiri k . Sayang kau sesangat :*




Nih abang aku . Dia abg kepada abg faez . . see , muka sama ken ? hee dah kata abg adk ken . Harusla sama . Ngehngeh , nama dia syafiq . Ank kepada pakcik Latiff . Hahahaha :D W’pun ktorg baru kenal plus jarang contact , aku alwys sayang dia mcm akak aku yg kt atas . Ha dia nih da ade GF kay , akak aku yg kat atas tu la GF dia . Hope kekal kay <3 Sayang kau bang .


Siapakah yang tersembunyi di sebalik gambar nih ? hahahaha BAJEDBAJED je . Kalau nak cakap pasal dia nih , aku kena brutal sikit sebab dia ni kasar :P K nama fb dia seped laa . Budak yg hot tuhhh , ha yg hot tuh :D hehe . Nama betul dia Aswad --' Dia ni kakiBULI . Dia suka buli aku tp bak kata dia , dia pendengar setia aku . Puihhh :P W'pape pun , aku hargai kau k :D hee , :D Dia nih umur dah 19 tahun . . mmbe kepada abg faez :) BFF pulak :D Dia nih suka samakan dia dengan aliff aziz . Tlg la seped , awak tu pendek and si aliff aziz tu tinggi . Muahahaha . Jgn marah :) Apepun , aku anggap kau abg bahh . Yg paling brutal . Yeah . Thanks sebab layan aku even aku suka merapurapu :D

4 comments:

nurul adilla said...

patutlah macam kenal akak uh , . .
dwng da kapel lme ke ?? sbb mmcm prnh nmpk mke abg kepada faez :)

eiqa said...

Aah , da lama dah kapel . .
Tak leh berenggang dorg nihh :D
Hahaha , pening bahh . Abg kepada abg faez . .

nurul adilla said...

akak nie 1 flat ngan aq ,
ptot lah aq slalu nmpk abg faez uh dating bwh flat, .

ainn honey said...

Ehem-2 .. awak dua ni ngumpat akak ehh ? haha .. dek adilla ~ mmg kau knal akak pon lah :p lupee kee akak penah bg buku mase kamu nak examm pmr tuu ? akak kann ? hehe . jangan lah bgtahu pasal dating tuu . maluuu >.<

Post a Comment