Anak pakcik Latif . HAHA


Ohaihaihai Assalamualaikum :D 
Harharhar . Semenjak abg faez baca belog aku yang jelek nii , aku dah jadi malu ngn dia :P Haha xD
Ye abg , adk tahu abg tengah baca blog adk :P haha *tutupmuka*
Oh ya , harini 04.06.2012 kens ? Yayayaya . 1st year anniversary aku kenal dengan dia . Dia add aku guna fb dia yang lama . HAHAHAHA . Kekeke xD Okay la . Tu je nak cakap semnanye :P Hikhik . 
Kbhoii . Assalamualaikum :)



P/s : Ni la anak Pakcik Latif . Kau ado ? harhar

2 comments:

nurul adilla said...

hahahaha , .malu ke tiqa sebab anak pakcik latif bace blog ea , .alolo cian nye .. :P

eiqa said...

HAHA , semestinya malu kot . Tp apakandaya ,, Nasi sudah jadi bubur :P dia pun dah tau tentang kewujudan blog aku ! hahahahaha . #TakboleBla

Post a Comment