Segmen : Mencari blogger setiap negeri


Ohhh haii u'olzz :> 
Td aku geledah blog mmbe aku+Adk aku (Kakngah) yg gedik lg buchuk .HAKHAK :> 
Dia tag aku kat segmen atas tuuu . Tp tak bgtw pun . Nk je aku cepukkk dia nii . Hadoyy -.-
Haa , okay jom start . <-- Aiceh-2 , poyozz je :3 

Sebelum memulakan ape-2 :> Kte tengok dlu syarat-2 yg disediakan :



  1. Buat 1 entry yang bertajuk
  2. Segmen : Mencari Blogger Setiap Negeri.Dalam entry tu tampalkan banner yang dekat atas ni . Dan cerita cikit korang asal dari negeri mana
  3.  Dah siap tulis entry tu link kn entry tu dekat entry saya yg ni
  4. Tag sekurang-kurangnya 3 rakan anda
  5. Penyertaankurang daripada 30 orang automatic akan terbatal segmen ni.



Ha okayyy , baca dahh ?
Okay , aku nk mula nii.
Bismillahiramanirrahim .
Aku berasal dari Selangor Darul Ehsan . Hee :) Aku tinggal di daerah Petaling Jaya . And aku sekolah di SMK Taman Dato Harun . Ibu negeri Selangor ialah Shah Alam . Berdasarkan dr research yg aku buad , Selangor merupakan negeri yang terkaya . Entah betul ke tak , aku pun taktau . HAHA .

Okay la . Tu je yg mmpuu . 


Time foe tagging tagging :> ~ 


Sis Ayue , sis Ash , Batrisyia
Kbye 


4 comments:

hanna said...

dari segmen sme....

http://cicaktersepit.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

Fiena + Qiena said...

http://mykawaaiiionlinediary.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

siti hidayah said...

Orang Tranung datang melawat. salam perkenalan :)

http://dayahpunyerbelog.blogspot.com/2011/12/segmen-mencari-blogger-setiap-negeri.html

mimie_za said...

hye singah sini..dtg la singah blog saya..jangan lupa tekan button follow yer(pic rama-rama)

http://ceritaladiespurple.blogspot.com/2011/12/segmenmencari-blogger-setiap-negeri.html

Post a Comment