Blog Awesome & Elegant


بسم الله الرحمن الرحيم

Ehem-2 ~ Assalamualaikum para blogger . Semalam , aku saje je godek-2 blog aku . Then check chatbox , Chichie inform aku yg aku di tag utk join contest Blog Awesome & Elegant . Whaha ~ even aku sedao pluss tau yg blog aku ni buruk+serabut bin sakai , aku join jugak laa . Okayy , ni syarat-2 nye ye .

Baca dengan teliti tauw :D
  • Jika anda follow salah satunya , serta merta anda akan dikeluarkan dari contest ini .
  • Kami tidak akan follow balik .
  • Warganegara Malaysia .
  • Lelaki dan perempuan boleh ikut .
  • Tag 3 orang ( Sekurang-kurangnya mereka tahu )
  • Post satu entry dan tempekkan banner diatas , lepas itu , letak link contest di ruangan comment
  • Entry tak kira panjang ke pendek.
  • Sesiapa yang hanya meletakkan url sebegini ' http://ika-stories.blogspot.com/ ' serta merta akan direject .
  • Contest akan terbatal sekiranya kurang daripada 15 contestant

Okayy . Ini pulak aku kepilkan bukti-2 yg aku da ikut syarat-2 di atas . xD


Eh , nak ic jugak ke ? mwhehe xD ~ :) Okayy . Now its time to tag tag tag . Eeuww gedik nye tiqah xD
-Adkku comel Amalina


Alhamdulillah , tamat sudah entry pada kali ini . Mwhehe . Kbaiii :> 

5 comments:

deyLa aenieLLa said...

thanx yaww tag aq

deyLa aenieLLa said...

err ,why PN diela ??

eiqa said...

Sebab da kwin ngn alep . hahahahaa xD

!~aLanna iwani~! said...

hehe xD ~ untung nabila ngan amaLina :)

deyLa aenieLLa said...

aq sepuk jgak ko nie, . !!! errr !!

Post a Comment