Kawan :]

Assalamualaikum .

Hm , semenjak dua tiga menjak nii . Aku sunyi kot .

Mmbe-2 smua buad hal masing-2 .

Kalau bole en , aku nk ade "Bestfriend" yg bukan sekadar pada title .

Aku nak bestfriend yg :

-Ada masa aku susah dan senang

-Denga cite aku / masalah aku

-Faham aku

Aku bukan nak ramai , sorang je pun .

Aku rasa la , cari BF lagi senang dr cari BFF .

Even now aku banyak kawan . Tp tak smua kawan-2 aku tu paham aku .

Mintak tolong mcm mintak sedekah <- GENTLE !

Then , aku punya la tolong kawan-2 aku bagai .

Tp dorg senang-2 je lupa . Even aku tolong bende yg simple , n senang di buad .

Boleh di katakan 90% dari kawan-2 aku yg msej aku sbb mntk tolong .

Berani aku ckp la , kawan-2 aku tak penah tnya khabar bagai .

Kalau aku tak tolong , mcm-2 di kritikknye . Lps tu ckp la

"Mintak tolong sikit pun takbole"

Ayat (!) saket aty doo . So dr kena acmtu , lbh baik aku tolong .

Lepastu , jd kn aku sbg bahan bergurau . Aku pun ade perasaan wey .

Cuba kalau kau yg kena . APEMACAM ?

Then kalau aku mesej saje-2 .

Haii >.<

Kawan-2 aku mesti balass .

"Ape" <- bagi aku , ayat ni kasar !

Kalau mood dorang tak elok . ~

Aku yg bercakap ni ha kena tengking ahh .

Tape . da selalu da aku kena :'(

Even mood tu berpunca dr bf dorang .

Takpe korang . Aku rasa korang tak kena lagii .

Bila da tepek kat batang hidung korang baru korang rasa .

Eh btw , aku bersyukur dapat kenal , kawan ngn korang . W'bagaimanapun .

KORANG MMG TERBAIK =)

4 comments:

Qaireena Erlysa said...

Chill lah dear...kadang-kadang best friend bukann seperti yang kita tengok dalam tv tuh..selalu dengan kita.Tapi bestfriend tuh boleh jadi jugak orang yang kita tolong..:) relax..Suatu hari nnti akak mesti jumpa kawan baik akak...Yang akak pernah tolong ke?? boleh jadi..:))

eiqa said...

Hope so dear ~ Tq love :)

deyLa aenieLLa said...

ilek ieqa , .aq pnh ase
sket nye lha aty 2
tp nux wat camne, .dwng kawan !!

eiqa said...

betul ~ sabo je la

Post a Comment