SUKAN

Holalaa ~ Ter ter lupa pulak nak update blog xD
Hik-2 , k . Aku nak cite masa ary sukan arh ~ Sekolah aku buad sukan kat
Stadium Kelana Jaya je ~ ,
Ok-2 , aku punya laaa excited tak nak pegi mula-2 ,
Then bile pikir bnyk-2 kali . Hmm . pergi laa ~ lagi pun boring . taktau nak buad apee .

So sooo ~ Aku dah text tentera-2 aku suruh kejut aku , iaitu :
-Alanna
-Haizah

AHAHAHA ~ pagi tuh dorg text bagai . Aku bangun . Sbb ibu yg kejutkan xD
Phone tak denga pulak xP . ahahah ~ lepasstuhlepastuh , aku mandi-2 , gosok baju tudung bagai . Terus siap .
dah siap-2 , Terus turun g kat kete , pastu singgah kedai runcit beli roti .
Smpy skola dalam 6.48 kot . Gila pisang aku ~ Mada , aina , syeera tak datang agy
Ingat kn Izzati da smpy . hee ~ tunggu jee laa . then kul 7 , mada sampai ~~
Then cikgu suh masuk padang hoki . masuk arh , smbil-2 tuh usha aina da smpy blum ,
Aku ngn mada duk kat rumah hijau . #Jumpa Rozie , dia tego aku ~ Friendly laa dy , hee ~ Nasib baik pakai baju hijau . huh xD , Kalau tak ~ sensorang arh aku naik bass , kat rumah kuning . *GILAPEMBELOTENAKU?xD Muahaha . Time tenga beratur nak masuk bas tuh ~ adaa ar mamat ni lalu belakang aku . pk Saya tak kenal awk kee ? :) takyah nak buad-2 jalan blkg sy la -.-
Naik bas tuh ~ nasib baik ade tempat :) Ahaha ~ da smpy . Aku da tau ape perkara pertama yg akan cikgu-2 buad ialah ~ SPOTCHECK :) daa tau da cikgu . ahahaha ~ ak letak enset ak kat scarf mada ~ sbb aku pakai scarf separuh , lepas dorang da raba-2 poket bagai . masuk arhh . Da masuk stadium ~ cari syeera bagai nak rak , rupanya lepak ngn balak dia , aku sebok balas msj haiza ~ Pastu si aina ni gtw , mamat tu buad-2 buang sampah kat sebelah aku , padahal tongsampah ada kat sebelah dia -.- # K-2 forget it #
Lepastu-2 , cari haiza ~ dukk sebelah dy jap . pastu pindah . #berpindahrandah , G tandas laa ~ pastuh ade senam erobik pulak :] . Agak best ahh (: joget sana sini ~ Aku buad ke ? mmg tak ah xD , hee ~ aku msj ngn haiza jee ~ tnya mamat tu kat mne xD ahaha . Then aku g belakang sikit ~ nak tengok haiza kat mana , lepasTUIHH ~ si mamat ni buad-2 jumpa mmbe dia kat belakang aku . #alahai . Tegur taknak , Tonjolkan diri depan aku nak -.- # Da abes senam erobik , naik atas , dduk-2 , mkn-2 . betul-2 kn tudung semua , Lepak sana , lepak sini .
#takdependirianlangsung-.- tengok org lari , pastu mamat tu lari -.- siHaiza msj aku . pastu HAIZA , NAT panggil-2 aku . biol arh :/ , Dah nak dekat abes tuh , mada pulak bertacinx-2 ngn aku ~ huish ~ hangin jee . lastly , lepak bawah skly . Jumpa alanna japp . Then mamat tuh jln depan aku , takpakai baju , alahai-2 , sjee je jumpa mmbe dia , mmbe dia kat sebelah aku pulak . Hmm ~ Pastuh aku nampak dia lepak ngn budak Form 1 , aku pulak hangin . hahaha ~ Err -.-
pastu balik awal . malas nak tunggu smpy abes ~ menyakitkan aty ! . Balik-2 terus tido , #Penat naip . Takpaham suda . kbye :)


2 comments:

miraaouhhlala' said...

cek adek oii . beria sgt sorok hp npe ?
cikgu cakap klu ade hp xpe laa tp klu hilang pandai2 laa . haha

eiqa said...

risau arh kak xD hihi
trauma-2 xP

Post a Comment