Hollaa bloggerss :t:
Hari ni hari Sabtuu ~ Err , *ape kene mngene ?
Tadi sambil-2 aku stalkers blog org en ~ aku ternampak contest ni :8:
Act , aku taktauu pun CIK TUAN TANAH ni buad contest xD~ Ahh . Lantakk laa girl
Haha ~ Hadiah dy bestt gilakk , Takcaye , try skodeng blog akk ni likeBaca skly yaa syarat-2 nyee .
OK , MULAA YAA
-
-
-
-

Comell kan *perasan jap*
Haha ~ ni time aku kecik-2 , tk silap 1 tahun kott ~
apa yang menarik ye ttg gmba ni ?
Hmm ~ K
  1. Time ni aku kat Medan , Indon , iyaa xD~
  2. Bapak aku ckp , time aku dlm kapal terbang ~ aku je yg manusia yg kuat nangis , katanya kene sampuk ngn hantu xD~ tah laa
  3. Time tu , aku senyum nampak gigi ~ comel gituhh**errkk , udah-2 la tu eiqa prsanyee- ~ Tgokk , mcm gelak pun ada , Happy gituh ^__^
Lastlyy , Aku nak tag katt
Alanna love
Zunur :n:
Nadh:h::h:

3 comments:

e r a a r u s b e r r y said...

thankss eiqaaa join contest nih . comey gambarr ~GUDLUCKK !

eiqa said...

Thankyou-2 <3 #

shida said...

gmbr nie masa umur lebih 1 tahun la..masa tu x berapa pandai jln lagi.

Post a Comment