Aku nak taip ni --.

Act kan 0,o ,
Aku trauma ngn KUCING :(
Asal aku jadi cmny ? Jangan tanya aku ! aku pun tktw kenape ,
  • Klw g makan memane , If kucing tu suddenly kt bawah aku , SUMPAH aku akan melompat ! -.- Andthen , smbil makan tu , aku akan perhatikan kucing tuh g mne , Klw dye otw nak dtg kt aku , confirm aku brdiri , Kdang ade r gatal mengacau aku , letak kaki kat kaki aku , aku da trauma ngn kucing , sume bnde aku ingat kucing 0,-

  • Aku ingat agy , makhluk tuhan yg agak bingai brnme RAMADA NURSYAMIM , angkt kucing yg ada kt skola , Then aku lari =.0 SEGAN SIAL !
  • Then bila aku tengok _______ pegang kucing time ********** , aww 0,0
Ok ur ! eh btw , to sspe yg kenal aku ! Jangan bahan aku , stiap orang ade klemahannya -.-

1 comment:

BUDAK ABIM said...

wow !
same laa !
sepp !

Post a Comment